Αναγνώστες

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

«Ο Κόσμος καίγεται… κι αυτοί χτενίζονται»



H Κεντρική σκηνή του Θ.Ε.Σ.Μα παρουσιάζει την καταπληκτική κωμωδία της Δήμητρας Νομικού «Ο Κόσμος καίγεται… κι αυτοί χτενίζονται» σε σκηνοθεσία Δήμητρας Νομικού, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 9μμ στο κινηματοθέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ στη Σπερχειάδα.

Η κοινωνία υποφέρει, όμως εμείς εστιάζουμε τα ενδιαφέροντα μας σε ανούσια πράγματα. Έτσι συνεχίζουμε τη ζωή μας. Αυτό λέει και ο τίτλος του έργου και μας παραπέμπει σε μια σύγχρονη κωμωδία που γράφτηκε από τη Δήμητρα Νομικού.
Η υπόθεση διαδραματίζεται κάπου στο Βέρμιο της Νάουσας. Είμαστε στο εξοχικό σπίτι του εργοστασιάρχη Σάλτογλου στο οποίο και θα περάσουν για λίγες ημέρες ο ίδιος με την ερωμένη του, Νάντια, η μητέρα της, Λόλα, με τον αρραβωνιαστικό της, Θάνο, ο μπάτλερ, Έλις, με την καμαριέρα, Κούλα, και ο στυλίστας – κομμωτής Ζαν. Κι ενώ όλοι απολαμβάνουν τις πολυτελείς ανέσεις και τη φιλοξενία του κ. Σάλτογλου, επισκέπτεται το σπίτι η νόμιμη σύζυγος, Μαίρη, η οποία είναι ατάραχη γνωρίζοντας ήδη της ύπαρξη ερωμένης. Κάπου εκεί το έργο παίρνει αστυνομικό ύφος με την είσοδο του Απόστολου Μπουφέ, δικηγόρο του Σάλτογλου, που έχει σκοπό να καλύψει τον πελάτη του για τον επικείμενο φόνο της συζύγου του Συνεχείς ανατροπές και σπαρταριστοί διάλογοι μας κρατούνε συντροφιά κατά τη διάρκεια του έργου.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Νομικού
Σκηνικά: Ελένη Αρχοντή
Κοστούμια: Δήμητρα Νομικού
Μουσική επιμέλεια: Δήμητρα Νομικού, Ροδίτης Ανδρέας
Artwork: Αλέξανδρος Ντζούνας


ΔΙΑΝΟΜΗ
Απόστολος Μπουφές: Μπάμπης Χαμπίπης
Νάντια: Κέλλυ Μήτσου
Μαίρη Σάλτογλου: Ευαγγελία Κουτσομπλή
Μάικ Σάλτογλου: Ανδρέας Γιαννέλος, Θοδωρής Στέφος
Λόλα: Γιώτα Κατσίκα
Έλις: Κώστας Διαμαντόπουλος
Θάνος: Ανδρέας Ροδίτης
Κούλα: Κούλα Μπούσιου
Ζαν: Πάνος Ζιάκας


Ακολουθούν:
29/3, 4/4, 5/4, 13/4 ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
18/4, 19/4 ΣΚΗΝΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Είσοδος είναι 5€. Μαθητικό 3€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

who's.amung.us